Om mig

Yoga med Cecilia WiknerJag heter Cecilia Wikner och har yogat i över 20 års tid. Jag har praktiserat många olika former av yoga men Ashtanga vinyasa yoga är den metod som jag främst utövar. Jag började undervisa yoga år 2003 och har sedan dess arbetat bland annat på Stationshuset i Saltsjöbaden, Atmajyoti Yoga Stockholm samt under fyra års tid på Bodytree Studio i Abu Dhabi.

Sedan januari 2012 driver jag min egen yogastudio i Saltsjö-Duvnäs samt har klasser på Altromondo Yoga på Grev Turegatan och på en nyöppnad yogastudio, Yos yoga, på Katarina Bangata.

Jag påbörjade min yogautbildning i Singapore år 2000 och jag har i grunden även en 200 timmars teachertraining med R. Alexander Medin och flertalet teacher trainings och intensivkurser med Ron Reid och Marla Meenakshi.

Under åren har jag även vidareutbildat mig för flertalet internationellt erkända lärare både i Sverige och utomlands och jag har varit i Mysore, Indien, hos Sri K. Patthabi Jois och R. Sharath Rangaswami. Jag yogar även gärna för bland annat Mathy Ezraty och Petri Räisänen.